Wednesday, April 24, 2024
HomeGameV čem se stave razlikujejo

V čem se stave razlikujejo

V nasprotju z drugimi vrstami lahko pri vsakem načinu stav sklenete dve enako veliki stavi hkrati. To pomeni, da v enem samem koraku položite stavo na morebitnega zmagovalnega konja in hkrati tudi na konja, ki konča na poziciji.

Načelo each way najboljši stavni nasveti je precej preprosto prepoznati. Kot smo že poudarili, ima ta stava dva dela – zmagovalni in pozicijski del. Zmagovalni del je tisti del, ki ga dobite nazaj, ko konj, na katerega ste stavili, zmaga v dirki. Lokacijski del stave je nekoliko bolj zapleten. Stava na lokacijsko komponento ni dovoljena za dirke, ki imajo 4 ali manj različnih tekačev. Če ste sklenili stavo na vsako metodo v višini 80 USD, boste v primeru zmage konja poleg lokacijskega dela stave, tj. (20 USD plus tveganje 10 USD), ki znaša 30 USD, prejeli nazaj 90 USD (sestavljenih iz vložka v višini 10 USD).

Če je konj, na katerega ste stavili, dejansko izgubil dirko, izgubite znesek stave, vendar ste še vedno kvalificirani za del stave za mesto, ki znaša 30 USD. Kljub temu to ne velja odlično, če je vaš konj končal na 4. mestu. Kljub številnim drugim vrstam stav je vsaka stava razvila edinstveno mesto. Nekaj prednosti, ki jih prinaša ta vrsta stav, je:.

– Pri stavah na vsako metodo, čeprav konj, na katerega ste stavili, izgubi, imate še vedno možnost dobiti denar. To je izvedljivo zaradi elementa območja, ki je del vaše stave.

– Če oba konja, na katera ste stavili, zmagata, imate izjemne možnosti, da zaslužite veliko denarja.

– Vaša možnost za zaslužek je pri vsaki metodi stav precej visoka, če stavite na 2 ali celo več konj.

– Glede na to, da gre za povsem individualni načrt, redno spremljanje ni potrebno.

Tako kot ima vsak kovanec dve plati, ima tudi stava na vsak način dve plati. Nekaj slabih ocen, povezanih s to obliko dobitne stave, je:.