Saturday, April 27, 2024
HomeUživajte u beskrajnoj zabavi na vodi uz Pool Steel Pro s pumpom

Uživajte u beskrajnoj zabavi na vodi uz Pool Steel Pro s pumpom

Zamislite svoju oazu u udobnosti dvorišta, gdje se možete opustiti i rashladiti u vrućim ljetnim danima. Bazen Pool Steel Pro 4,00mx2,11mx81cm s pumpom i modelom 56424 tvrtke BESTWAY je tu da vaše snove pretvori u stvarnost. Ovaj visokokvalitetni bazen, dizajniran za djecu i odrasle, nudi prostrano i ugodno iskustvo u vodi. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom i praktičnim značajkama, ovaj bazen savršen je dodatak vanjskom prostoru.

Povećajte zabavu s velikim dimenzijama:

S 4,00 metara duljine, 2,11 metara širine i 81 centimetrom visine, Pool Steel Pro pruža dovoljno prostora za maksimalnu zabavu u vodi. Bilo da želite plivati, igrati vodene igre ili se jednostavno opustiti i opustiti, ovaj bazen nudi savršeno okruženje.

Brza i jednostavna instalacija:

Postavljanje Pool Steel Pro nikada nije bilo lakše. Bez potrebe za stručnjacima ili alatima, potrebna je samo ravna površina i pumpa za napuhavanje. Jednostavno slijedite priložene upute i bazen će biti spreman za korištenje u tren oka.

Izdržljiva konstrukcija za dugovječnost:

Stijene bazena Pool Steel Pro izrađene su od DuraPlus materijala ojačanog poliesterskom mrežom i dvoslojnog ultra-gustog PVC-a. Ova kombinacija osigurava vrhunsku čvrstoću i izdržljivost, omogućujući uživanje u bazenu više sezona. Sustav FrameLink, s T-priključcima izrađenim po mjeri, sprječava koroziju metala i povećava ukupnu dugovječnost bazena. Troslojne bočne stijenke, izrađene od izdržljivog PVC-a i poliestera, pružaju stabilnost i potporu.

Zgodne značajke održavanja:

Održavanje čistoće i prozirnosti Bazen s pumpom 56424 Bestway je povjetarac s Pool Steel Pro. Bazen ima ugrađen odvodni ventil koji omogućuje jednostavnu kontrolu i praćenje razine vode. Također je kompatibilan s Flowclear pumpama, osiguravajući učinkovitu filtraciju i cirkulaciju. Slijedeći upute i redovito testirajući vodu pomoću test traka, možete održavati optimalnu kvalitetu vode za osvježavajuće iskustvo plivanja.

Učinkovito rastavljanje i skladištenje:

Kada dođe vrijeme za rastavljanje i spremanje bazena, Pool Steel Pro nudi praktične značajke kako bi proces bio bez muke. Ugrađeni ispušni ventil omogućuje učinkovitu odvodnju, koja se može jednostavno spojiti na vrtno crijevo. Kako biste spriječili razvoj plijesni, važno je temeljito očistiti i osušiti bazen prije skladištenja. Čuvajte bazen na sigurnom mjestu, daleko od niskih temperatura, kako biste osigurali njegovu dugovječnost.

Pool Steel Pro je pristupnik uživanju u čistoj, kristalno čistoj vodi u udobnosti dvorišta. Sa svojim prostranim dimenzijama, jednostavnom montažom i izdržljivom konstrukcijom, ovaj bazen pruža savršeno okruženje za beskrajnu zabavu u vodi za djecu i odrasle. Od svojih visokokvalitetnih materijala do praktičnih značajki održavanja, Bazen Steel Pro 56424 Bestway nudi iznimno iskustvo plivanja. Nadogradite vanjski prostor i stvorite trajne uspomene uz ovaj bazen vrhunske kvalitete.